Första bilden från “Fast & Furious”-spinoffen “Hobbs and Shaw” är här

Annons

The Rock delar med sig på Instagram.

Efter att ha pucklat på varandra som om det inte fanns någon morgondag i “Fast & Furious”-filmerna är det snart dags för Jason Stathams och Dwayne Johnsons karaktärer att rumla runt i sin alldeles egna spinoff. Filmen, som har titeln “Hobbs and Shaw”, regisseras av “Deadpool 2”-regissören David Leitch, och i övriga roller ser vi Idris Elba och Vanessa Kirby.
 
Nu har The Rock själv lagt ut en bild från första dagens inspelningar på sitt privata Instagram-konto:
View this post on Instagram

DAY 1 and the evolution has officially begun. Long awaited Fast & Furious spin-off movie, #HobbsAndShaw is electric. My partner in heavy crime & fun @jasonstatham is lookin’ like $1million bucks and holdin’ it all down. Our visionary & bad ass director @davidmleitch (just directed Deadpool2) at the helm and ready to evolve the franchise in exciting and fresh new ways. And as always, our @sevenbucksprod president @hhgarcia41 capturing the dopest images thru his ? lens. Keep crushing on that set boys… the man known as “HOBBS” will touch down in London in two weeks. Pancakes, tequila and ass kickin’s ?? on me. #Day1 #TheEvolution #HobbsAndShaw

A post shared by therock (@therock) on

Annons
Annons
Sending
User Review
0 (0 votes)
Annons

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *