Nu väljer 'Cats'-skådisen att berätta om löjliga förberedelsen för att spela katt.

‘Cats’ (2019) har haft premiär och kritiken har inte direkt varit… bra.

Många biobesökare har kommit ut från biosalongen, förändrad.

Taylor Swift är en liten misse i nya Cats (2019).

Här nedan kan ni se lite olika reaktioner som flödat genom Twitter-feedet.

Nu berättar skådisen om förberedelserna för hur man egentligen skulle spela, ja, en liten, liten misse på bioduken.

I en artikel på MovieZine, skriver Patrik Linderholm om hur Jason Derulo stått framför spegeln och studerat sig själv för att, i stort sett, bli en katt.

Jason Derulo poppar ut från ett märkligt hål i väggen i Cats (2019).

Stod framför spegeln och studerade…

– Jag stod väldigt mycket framför spegeln och studerade mig själv. Det är väldigt viktigt att kunna se sig själv och kunna se vad som känns rätt och fel. Alla skådespelare började dock i en kattskola där man lärde sig röra sig som katter. Vår lärare Sarah gick igenom hur en katt rör sig och hur man anammar deras olika beteenden. Till exempel lärde jag mig att katter ofta upptäcker saker genom doft först och syn sen. Så efter kattskolan tog jag med mig det jag lärt mig och försökte anpassa det till min karaktär, säger Derulo enligt MovieZine.

Dessutom förklarar skådisen Robbie Fairchild, som spelar katten Munkustrap det här:

– Jag var i kattskolan två timmar varje dag i tre och en halv månad. Människans första sinne, det som vi upptäcker saker genom och observerar varandra, är ögonen. Men katterna använder sin nos och sina öron. Så en stor utmaning var att stänga av den instinktivt mänskliga responsen och istället försöka agera med sina andra sinnen. Den första gången som vi interagerade med varandra som katter så blev jag hopparad med sir Ian McKellen. Och hälsningsritualen gick ut på att vi först sniffar på varandras ansikten för att se om gillar varandra. Sen nuddar vi nosar och börjar smeka oss mot varandra, vilket känns helt bisarrt när man står två centimeter ifrån Gandalf. Men han tog det väldigt seriöst, och jag tror vi alla till slut gjorde det.

Och även den galna komikern Rebel Wilson, som spelar den jättelata katten Jennyanydots i filmen, lägger även till det här:

– Det tog verkligen ett tag för mig att komma över hur roligt det hela var. Jag fann mig själv ofta titta runt och försöka hitta någon annan som också kände hur sjukt allt var. Men allt sånt släppte allt eftersom, särskilt när vi började filma och befann oss på alla dessa makalösa sets. Det svåraste var att få till rörelserna. Det är väldigt mycket axelarbete och tänka på att lyfta ett ben om man lyfter en arm. Fysikaliteten i prestationerna är enorm, och jag är väldigt imponerad av alla dansare som är med i nästan varje scen och måste sätta alla dessa rörelser.

Så, varesig du vill det eller inte, är Cats på storduken. Frågan är väl egentligen… kommer du att se filmen – eller inte?

Har du sett Cats (2019)? Ge oss gärna er åsikt om filmen här nedan!

Dela artikeln gärna med vänner

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *