Uncut Gems: Oj oj oj Adam Sandler, du har blivit blåst…

“Allt jag gör blir fel”

Adam Sandler visar en sida som vi aldrig fått se förut.

Sandler har ett rykte om att få kritik över de roller och filmer han gör – men nu ni, nu kommer kritikerna tystas ner.

I filmen Uncut Gems spelar Adam Sandler karaktären Howard Ratner som är en karismatisk juvelerare i New York som alltid letar efter nya sätt att kamma hem storkovan.

Han spelar högt i en rad djärva vadslagningar som han verkligen tror kommer ge honom den stora vinsten han alltid letar efter.

Men i sin outtröttliga jakt på den stora vinsten måste han kombinera jobb med familjeliv, samtidigt som fiender närmar sig från alla håll.

Ett hjärtklappningsrus i två timmar.

Det var länge sedan man sett en film som fått en att under hela filmen känna att man inte få andas, takten släpper aldrig.

När man väl kommer in till sista akten, sitter man där som ett frågetecken, med hjärtat i halsgropen. Sandler levererar ett otroligt skådespel och man sitter och hejar på för hans karaktär – samtidigt som man tycker att besluten han tar är så jäkla dumma. Men ingen kan säga att du inte levererar otroliga stunder Sandler.

Ingen Oscarsnominering

Adam Sandler har skojat med att om han inte blir nominerad för bästa huvudroll kommer han att göra en till skitfilm bara för att jävlas – och nu ser det ut som att det förmodligen blir av.

Oscarsgalan tog inte med Sandler i kategorin, men det som kommer att chocka er mest är varför.

Oscarsgalan tog inte med Sandler i kategorin, men det som kommer att chocka er mest är varför… Oscars har gått ut med att Adam Sandler inte blivit nominerad just pågrund utav sina tidigare roller.

Yes, ni hörde rätt, att inte nominera honom för hans tidigare roller, är något som många har gett Oscars kritik för.

Om du scrollar ner här nedan kan ni se vilket betyg vi satt och exakt vad vi anser om filmens alla delar, så ni själva kan uppfatta om ni vill se den – något som vi på Filmtittarna verkligen tycker att en recension bör visa.

Har du sett filmen? Kommentera gärna vad du tyckte.

[ajax_load_more container_type=”div” post_type=”post” button_label=”Vänta, vi fixar mer att läsa”]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *